Avaa valikko Valikko
reuter-stolt.fi/etusivu/mansikkahyydykelevykakku-mansikanpaloilla-n-83g-pala-48-palaa-4-1kg-gluteeniton-ja-laktoositon-kypsapakaste-4971

Mansikkahyydykelevykakku 48 palaa 4,1kg G L sulatettava

Kuvaus
Mansikanpaloilla ja suklaakiharalla koristeltu hyydykelevykakku, joka on valmiiksi leikattu sopiviin noin 85 g annospaloihin. Kakku on laktoositon ja gluteeniton. Erinomainen leivos - tuote, jossa valmiita mansikkaleivoksia 48. Mansikkakakku on kypsä pakaste, sulata ja tarjoile.
Ominaisuudet
Tuotekoodi 4971
Myyntiyksikkö LTK
Kpl/myyntierä 1
EAN me 6416627049713
Me/lava 24
Me/g 4100
Nettosisältö (g/kpl) 4100

Ravintoarvot g/100 g valmista tuotetta

Energiaa (kJ/kcal) 282/1179
Rasvaa 21
Tyydyttynyttä rasvaa 13
Hiilihydraattia 22
Sokeria 22
Kuitua 0,4
Proteiinia 1,8
Suolaa 0,3
Säilyvyys valmistuksesta 270
Ruokavaliotieto Gluteeniton, Laktoositon

Ainesosalista

Ainesosat: sokeri, mansikka, kerma (MAITO), vesi, KANANMUNA, osittain kovetetut kasviöljyt  ja rasvat (palmu, rapsi, auringonkukka, maissi, SOIJA vaihtelevissa suhteissa), maissitärkkelys, modifioitu tärkkelys, nostatusaineet (E450, E500, E341), dekstroosi, muunnettu tärkkelys E1422, emulgointiaineet (E475, E471, E481, E472e, SOIJA-lesitiini), maltodekstriini, glukoosisiirappi, suola, sakeuttamisaine (ksantaani, guarkumi), stabilointiaine (E420ii, E463, E407), kaakao-massa, kaakaovoi, VOIrasva, kaakaojauhe, happamuuden-säätöaine (E330, E333, E300), liivate, MAITOPROTEIINI, aromit, väri (E160a, E120, punajuuri). Tuoteessa mansikkaa 7,4 %.

Käyttö/valmistusohje

Kypsä pakaste, valmis tarjoiltavaksi sulatuksen jälkeen. Kakku sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. kolmen tunnin ajan. Älä pakasta sulanutta tuotetta uudestaan.

Säilytysohje

Säilytetään pakkasessa -18 astetta, säilyvyys 9kk pakasteena.

Erikoisruokavalio

Gluteeniton, laktoositon

Alkuperämaa

Suomi

Back to top