Avaa valikko Valikko
reuter-stolt.fi/karpalovalkosuklaaleivos-laktoositon-40kpl-40g-1600g-kypsapakaste-4964

Karpalovalkosuklaaleivos 40 kpl 40g L sulatettava

Kuvaus
Karpalon ja valkosuklaan makuinen laktoositon levykakku, jos 40 kpl 40g leivoksia.
Ominaisuudet
Tuotekoodi 4964
Myyntiyksikkö LTK
Kpl/myyntierä 1
EAN me 6416627049645
Me/lava 64
Me/g 1600
Nettosisältö (g/kpl) 1600

Ravintoarvot g/100 g valmista tuotetta

Energiaa (kJ/kcal) 258/1080
Rasvaa 8,2
Tyydyttynyttä rasvaa 5,1
Hiilihydraattia 41
Sokeria 30
Kuitua 0,5
Proteiinia 4,7
Suolaa 0,2
Säilyvyys valmistuksesta 270
Ruokavaliotieto Laktoositon

Ainesosalista

Ainesosat: Karpalo, KANANMUNA, sokeri, vispikerma (MAITO), kokonaan kovetetut kasviöljyt ja rasvat (palmu, rapsi, auringonkukka, maissi, SOIJA vaihtelevissa suhteissa), vesi, VEHNÄjauho, glukoosisiirappi, nostatusaineet (E500ii, E450i), maissitärkkelys, hyytelöimisaine (E440), stabilointiaine (E407, E420ii, E463), MAITOproteiini, sakeuttamisaineet (muunnettu maissitärkkelys E1442, E418), emulgointiaineet (E472e, SOIJAlesitiini), suola, aromit, liivate väri (E160a, E120, kasviuute), aromit, happamuudensäätöaineet (E331, E330, E509), säilöntäaine (E202). Tuotteessa karpaloa 16 % ja valkosuklaan makuista kermatäytettä 25 %. Valmistettu laitoksessa jossa käsitellään mantelia.

Käyttö/valmistusohje

Kypsäpakaste, valmis tarjoiltavaksi sulatuksen jälkeen. Kakku sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. kolmen tunnin ajan. Älä pakasta sulanutta tuotetta uudestaan.

Säilytysohje

Säilytetään pakkasessa, säilyvyys 9kk pakasteena.

Erikoisruokavalio

Laktoositon

Back to top