Yritys

Reuter & Stolt on vuonna 1984 perustettu suomalainen yritys, joka on erikoistunut leipä-, konditoria- ja suklaatuotteiden maahantuontiin ja myyntiin.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja siksi olemme valinneet tavarantoimittajiksemme Euroopan parhaat valmistajat eri aloilta.

Toimintamme ydin on erinomainen asiakaspalvelu. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaidemme toiveiden mukaan, jolloin jokainen palvelukokonaisuutemme on uniikki. Asiakkaamme voivat aina valita joustavasti omaan toimintaansa sopivan tuotevalikoiman ja toimitustavan. Palvelemme sekä suuria asiakkaita että pienyrityksiä samalla tinkimättömällä asenteella.

Reuter & Stolt – makuelämyksiä arkeen ja juhlaan!

 

Ympäristö ja vastuullisuus


Valitsemme ja hyväksymme tavarantoimittajiksimme vain luotettavaksi todettuja yhteistyökumppaneita, joiden toiminnassa on huomioitu sosiaalinen ja ekologinen vastuu. Maahtuojana yrityksemme logistiikka toteutetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Reuter & Stolt täyttää markkinoille toimittamiensa pakkausten tuottajavastuun EU:n direktiivien, jätelain ja valtioneuvosten päätösten ja asetusten mukaisesti. Yrityksellä on sopimus Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n kanssa.

Tavarantoimittajillemme on myönnetty ympäristöasioista mm. seuraavia sertifikaatteja:

BRC

IFS

ISO 22000

SAI Global Assurance Services, Social Accountability International

UKAS Quality Management,

NSF CMi Global Standar fo Food Safety