Avaa valikko Valikko
reuter-stolt.fi/tietoa-yrityksesta

Yritys

Reuter & Stolt

Reuter & Stolt on vuonna 1984 perustettu suomalainen yritys, joka on erikoistunut leipä-, konditoria- ja suklaatuotteiden maahantuontiin ja myyntiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja siksi olemme valinneet tavarantoimittajiksemme Euroopan parhaat valmistajat eri aloilta.

Toimintamme ydin on erinomainen asiakaspalvelu. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaidemme toiveiden mukaan, jolloin jokainen palvelukokonaisuutemme on uniikki. Asiakkaamme voivat aina valita joustavasti omaan toimintaansa sopivan tuotevalikoiman ja toimitustavan. Palvelemme sekä suuria asiakkaita että pienyrityksiä samalla tinkimättömällä asenteella.

Reuter & Stolt – makuelämyksiä arkeen ja juhlaan!

Oiva Oiva

Ympäristö ja vastuullisuus

Valitsemme ja hyväksymme tavarantoimittajiksimme vain luotettavaksi todettuja yhteistyökumppaneita, joiden toiminnassa on huomioitu sosiaalinen ja ekologinen vastuu. Maahtuojana yrityksemme logistiikka toteutetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Reuter & Stolt täyttää markkinoille toimittamiensa pakkausten tuottajavastuun EU:n direktiivien, jätelain ja valtioneuvosten päätösten ja asetusten mukaisesti. Yrityksellä on sopimus Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n kanssa.

Rinki

Tavarantoimittajillemme on myönnetty ympäristöasioista mm. seuraavia sertifikaatteja:

  • BRC
  • IFS
  • ISO 22000
  • SAI Global Assurance Services, Social Accountability International
  • UKAS Quality Management,
  • NSF CMi Global Standar fo Food Safety

Back to top