Ainesosalista
KERMA, vesi, sokeri, KANANMUNA, kovetettu kasviöljy ja rasva (palmu, auringonkukka), glukoosisiirappi, kasviöljy (kookos, rapsi), tärkkelykset (peruna, riisi, maissi), kaakaojauhe, kirsikka, muunnettu tärkkelys, liivate, stabilointiaineet (E420, E463), MAITOproteiini, nostatusaineet (E450, E500, E341), sakeuttamisaineet (E440, E407, E341), emulgointiaineet (E472e, E322 (auringonkukka), E481, E475, E471), happamuudensäätöaine (E330), kaneli, suola, aromit (mm. rommi), luontainen vanilja-aromi, sakeuttamisaine E415, väri (E160a, kasviuute, punajuuri, E120), glukoosi-fruktoosisiirappi, luontainen aromi (mm. MAITO), säilöntäaine (E202). Valmistettu laitoksessa, jossa käsitellään vehnää, mantelia ja hasselpähkinää.
Käyttö/valmistusohje
Kakku sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. kolmen tunnin ajan. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudestaan.
Säilytysohje
Säilytys pakasteessa max -18C, sulatettuna jääkaapissa. Säilyvyys: 9kk pakasteena.
Erikoisruokavalio
Laktoositon
Alkuperämaa
Suomi