Avaa valikko Valikko
reuter-stolt.fi/laskiaispulla-24kpl-100g-laktoostion-kypsapakaste-4981

Laskiaispulla 24 kpl 100g L kypsä pakaste (sesonkituote)

Kuvaus
Herkullinen Suomessa valmistettu sulatettava laskiaispulla, jossa vadelmatäyte, vispikermaa ja kasvirasvasekoitetta. Valmistuksessa on käytetty laadukkaita raaka-aineita. Täyttö on tehty käsityönä. Pulla on lisäksi laktoositon. Kypsä pakaste, sulata ja tarjoile. Sesonkituote, jota saatavilla tammikuusta helmikuun loppuun asti.
Ominaisuudet
Tuotekoodi 4981
Myyntiyksikkö LTK
Kpl/myyntierä 24
EAN me 6416627049812
Me/lava 24
Me/g 2400
Nettosisältö (g/kpl) 24

Ravintoarvot g/100 g valmista tuotetta

Energiaa (kJ/kcal) 307/1285
Rasvaa 12
Tyydyttynyttä rasvaa 7,9
Hiilihydraattia 42
Sokeria 19
Kuitua 2,2
Proteiinia 6,1
Suolaa 0,4
Laktoosia 0
Säilyvyys valmistuksesta 360
Säilyvyys sulatuksen/paiston jälkeen 4 viileässä
Ruokavaliotieto Laktoositon
"

Ainesosalista

VEHNÄjauho, vadelmahillo (10 %) (sokeri, vadelma, vesi, muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330), säilöntäaine (E202)), VISPIKERMA (9,7 %) (KERMA, stabilointiaine (E407)), kasvirasvasekoite (vesi, kokonaan kovetetut kasviöljyt ja rasvat (palmu*, auringonkukka), sokeri, stabilointiaineet (E420ii, E463), MAITOproteiini, emulgointiaineet (E472e, E322 (auringonkukka)), suola, aromit, väri (E160a)), vesi, sokeri, laktoositon VOI, KANANMUNA, hiiva, laktoositon MAITOjauhe, suola, VEHNÄGLUTEENI, kardemumma, jauhonparanne (E300). Allergeenit: Vehnä, maito, kananmuna. Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään soijaa. *MB

Käyttö/valmistusohje

Sulatus huoneenlämmössä n. 2h. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudestaan.

Säilytysohje

Säilytys pakasteessa -18 astetta, sulatettuna jääkaapissa. Säilyvyys: 12kk pakasteena, sulatettuna 4vrk kylmiössä

Erikoisruokavalio

Laktoositon

"

Alkuperämaa

Suomi

Saatat olla kiinnostunut näistä
  • Runebergintorttu 54 kpl 90g L kypsä pakaste (kausituote)

    Runebergintorttu 54 kpl 90g L kypsä pakaste (kausituote)

Back to top