Ainesosalista
Maalais: vehnäjauho, vesi, täysjyväruis – hapantaikina, täysjyväruis, suola, rypsiöljy, siirappi, ohramallajauho, fermentoitu vehnäjauho, hiiva, vehnägluteeni, dextroosi, kasvisrasva (rypsi), jauhonparanne (entsyymi, askorbiinihappo, ohramallasajauho. Ravintosisältö per 100g: Energia 1000 kJ/240 kcal – Rasvaa 2,5, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,5 g – Hiilihydraatit 46,0 g, joista sokereita 1,0 g – ravintokuitu 2,6 g – Proteiini 7,5 g – Suola 1,11 g. Tumma auringonkukka: vehnäjauho, vesi, täysjyväruis – hapantaikina, graham-jauho, auringonkukansiemenet 2,9%, ohramallasuute, suola, rypsiöljy, ohramallajauho, fermentoitu vehnäjauho, vehnägluteeni, hiiva, dextroosi, kasvisrasva (rypsi), jauhonparanne (entsyymi, askorbiinihappo. Ravintosisältö per 100g: Energia 1000 kJ/240 kcal – Rasvaa 2,5, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,2 g – Hiilihydraatit 44,0 g, joista sokereita 0,3 g – ravintokuitu 2,0 g – Proteiini 8,5 g – Suola 1,34 g. Ciabatta: vehnäjauho, vesi, täysjyväruis – hapantaikina, rypsiöljy, suola, hiiva, ohramallajauho, vehnägluteeni, suola, emulgointiaine (E491), jauhonparanne (entsyymi, askorbiinihappo). Ravintosisältö per 100g: Energia 1100 kJ/260 kcal – Rasvaa 4,0, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,0 g – Hiilihydraatit 46,0 g, joista sokereita 1,0 g – ravintokuitu 2,5 g – Proteiini 8,5 g – Suola 1,16 g.
Käyttö/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä noin 60 min ia ja tarjoile. Älä pakasta sulanutta tuotetta uudestaan.
Säilytysohje
Kypsä pakaste, säilytys -18 °C
Alkuperämaa
Ruotsi