Avaa valikko Valikko
reuter-stolt.fi/valkosuklaakakku-1250g-kypsa-pakaste-20631

Valkosuklaakakku 4 kpl 1250g 12 palaa sulatettava

Kuvaus
Herkullinen ja näyttävä valkosuklaakakku
Tuotekategoriat
Ominaisuudet
Tuotekoodi 20631
Myyntiyksikkö LTK
Kpl/myyntierä 4
EAN me 8591346304874
Me/lava 72
Me/g 1250
Nettosisältö (g/kpl) 1250

Ravintoarvot g/100 g valmista tuotetta

Energiaa (kJ/kcal) 394/1644
Rasvaa 23,7
Tyydyttynyttä rasvaa 8,3
Hiilihydraattia 39,5
Sokeria 21,7
Kuitua 0,16
Proteiinia 5,7
Suolaa 0,1
Säilyvyys valmistuksesta 365
Säilyvyys sulatuksen/paiston jälkeen 3
Ruokavaliotieto Kasvis

Ainesosalista

Kuiva-aineseos: (Sokeri, VEHNÄjauho, vähärasvainen kaakaojauhe, makea HERAjauhe, emulgointiaine E471, E481, sakeuttamisaine E466, E412, nostatusaine: E500, E450i, suola)Konditoria: (MAITO(1,5% rasva), KANANMUNA (pastoroitu kananmunan keltuainen ja valkuainen), sokeri, VEHNÄjauho) Valkosuklaa (sokeri, kaakaovoi, MAITOjauhe, kaakaomassa, emulgointiaine: E322, luonnonvanilja) Suklaakoristeet: lastut (sokeri, täysMAITOjauhe, kaakaovoi, luonnonvanilja, emulgointiaine: SOIJAlesitiini), KANANMUNAT( pastoroitu kananmunan keltuainen ja valkuainen) KERMA (kerma, stabilointiaine E407) Kasvisperäinen kermavaahto (vesi, hydrogenoitu kasvisöljy, sokeri, MATIOproteiini, stabilointiaine: E 420ii, E 463, emulgointiaine: E 472b, E 322, E 481, suola, aromi, väri: E160a)Rypsiöljy Vesi Gelatiini (luontaisista proteiineista)Sakeuttamisaine: agar. Saattaa sisältää jäämiä seuraavista: maapähkinät ja maapähkinätuotteet, kuivat pähkinät.

Käyttö/valmistusohje

Kypsäpakaste, valmis tarjoiltavaksi sulatuksen jälkeen. Sulata tuote jääkaapissa/korkeintaan +8 asteessa n. 24h (ei saa sulattaa mikroaaltouunissa). Älä pakasta sulanutta tuotetta uudestaan.

Säilytysohje

Säilytetään pakkasessa, säilyvyys 12kk pakasteena, 2 päivää sulatettuna jääkaapissa.

Erikoisruokavalio

Kasvis

Back to top