Avaa valikko Valikko
reuter-stolt.fi/muut-makeat/leivokset/mansikkalevykakku-4-6kg-gluteeniton-ja-laktoositon-kypsapakaste-leikattu-48-palaan-4972

Mansikkalevykakku 4,6kg 48 palaa G L kypsä pakaste (sesonkituote)

Kuvaus
Mansikoilla erittäin runsaasti kuorrutettu levykakku. Mansikkakakku on leikattu valmiiksi 48 palaan. Kakku on laktoositon ja gluteeniton. Erinomainen leivos - tuote, jossa valmiita mansikkaleivoksia 48. Kypsä pakaste, sulata ja tarjoile. Nousiko vesi kielelle? Kysy tuotteista lähikauppiaaltasi tai kahvilastasi ja kerro, että Reuter & Stoltilta näitä saa tilattua.
Ominaisuudet
Tuotekoodi 4972
Myyntiyksikkö LTK
Kpl/myyntierä 1
EAN me 6416627049720
Me/lava 24
Me/g 4600
Nettosisältö (g/kpl) 4600

Ravintoarvot g/100 g valmista tuotetta

Energiaa (kJ/kcal) 232/969
Rasvaa 12
Tyydyttynyttä rasvaa 4,9
Hiilihydraattia 29
Sokeria 17
Kuitua 0,6
Proteiinia 1,3
Suolaa 0,4
Säilyvyys valmistuksesta 270
Ruokavaliotieto Gluteeniton, Laktoositon

Ainesosalista

Sokeri, mansikka, kerma (MAITO), vesi, KANANMUNA, osittain kovetetut kasviöljyt  ja rasvat (palmu, rapsi, auringonkukka, maissi, SOIJA vaihtelevissa suhteissa), maissitärkkelys, modifioitu tärkkelys, nostatusaineet (E450, E500, E341), dekstroosi, muunnettu tärkkelys E1422, emulgointiaineet (E475, E471, E481, E472e, SOIJALESITIINI), glukoosi-fruktoosisiirappi, maltodekstriini, suola, sakeuttamisaine (ksantaani, guarkumi), hyytelöimisaine (E440),  stabilointiaine (E509, E420ii, E463, E407), happamuudensäätöaine (E330, E333, E300), liivate, MAITOPROTEIINI, aromit,  säilöntäaine (E202, E211), väri (E160a, E120, punajuuri). Tuoteessa mansikkaa 25%.

Käyttö/valmistusohje

Kypsä pakaste, valmis tarjoiltavaksi sulatuksen jälkeen. Kakku sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. kolmen tunnin ajan. Älä pakasta sulanutta tuotetta uudestaan.

Säilytysohje

Säilytetään pakkasessa - 18C, säilyvyys 9kk pakasteena.

Erikoisruokavalio

Gluteeniton, laktoositon

Alkuperämaa

Suomi

Back to top