"
Ainesosalista
Ainesosat:VEHNÄJAUHO, vesi, kasvirasva (rypsi, palmu, rapsi), sokeri, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, suola, kardemumma, emulgointiaine (E471, E472e, E481), aromi (vanilliini), happamuudensäätöaineet (E170, E341), dekstroosi, jauhonparanne (E300)
Käyttö/valmistusohje
Sulata tuotetta erilleen otettuna huoneen lämmössä noin 3 tunnin ajan. Lämmitä tuotetta uunissa noin 200 asteessa minuutin ajan ja sokeroi heti tämän jälkeen. Voit halutessasi sokeroinnin sijaan kuorruttaa munkit sulatuksen jälkeen suklaalla. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudestaan.
Säilytysohje
- 18 astetta tai kylmemmässä Sulaneena huoneenlämmössä.
"
Erikoisruokavalio
Laktoositon, maidoton, kanamunaton
Alkuperämaa
Suomi