Ainesosalista
Minikesäkurpitsa-tomaattimuffinssit valkosipuli- ja yrttijuustotäytteellä, koristeena kurpitsahippuja : VEHNÄJAUHO, rypsiöljy, valkosipuli- ja yrttijuustotäyte 14,3% (pastöroitu MAITO, pastöroitu KERMA, maitohapot, valkosipuli ja yrttijuusto 0,2%, suola, pippuri, vesi), vesi, KANAMUNA**, KANAMUNANvalkuainen**, juustoraaste 6,5% (pastöroitu MAITO, suola, entsyymit), kesäkurpitsa 3,9%, tomaatti 3,9%, muunneltu tärkkelys, sokeri, kurpitsanhippuset 1,6%, ruohosipuli 1%, persilja, HERAjauhe, valkosipuli 0,7%, nostatusaineet: E450, E500( ii), suola, emulgointiaine: E471, VEHNÄgluteeni** Vapaan kanan munat (latomunat).
Käyttö/valmistusohje
Kypsäpakaste. Valmistusohjeet: Sulata pakkauksessa huoneenlämmössä n. 5 h 0–4°C: saa. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudestaan.
Säilytysohje
Säilytys: -18 Säilyvyys: 18kk pakasteena, 2 päivää sulatettuna