Ainesosalista
Ainesosat: KANANMUNA, vesi, sokeri, VEHNÄjauho, kerma (MAITO), glukoosisiirappi, tyrnimarja, kokonaan kovetetut kasviöljyt ja rasvat (palmu, rapsi, auringonkukka, maissi, SOIJA vaihtelevissa suhteissa), rahkajauhe (MAITO), dekstroosi, kirnupiimäjauhe (MAITO), liivate, nostatusaineet (E500ii, E450i), tärkkelys, muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaine E410, stabilointiaineet (E420ii, E463), MAITOproteiini, hyytelöimisaineet (E440, E401, E407), rasvaton MAITOjauhe, happamuudensäätöaineet (E330, E331, E327, E341), emulgointiaineet (E472e, SOIJAlesitiini), väri E160a, mausteet, porkkana, saflori, aromit, säilöntäaine E202, väri (E160a). Tuote sisältää tyrnimarjaa 3 %. Valmistettu laitoksessa jossa käsitellään mantelia.
Käyttö/valmistusohje
Kypsäpakaste, valmis tarjoiltavaksi sulatuksen jälkeen. Kakku sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. kolmen tunnin ajan. Älä pakasta sulanutta tuotetta uudestaan.
Säilytysohje
Säilytetään pakkasessa, säilyvyys 9kk pakasteena.
Erikoisruokavalio
Vähälaktoosinen
Alkuperämaa
Suomi