Avaa valikko Valikko
reuter-stolt.fi/focaccia-romana-9-x-415-g-vegaaninen-esipaistettu-pakaste

Sacher-leivos 20 kpl 100 g gluteeniton pakaste

Kuvaus
Gluteeniton sacher-leivos sopii loistavasti vitriiniin, kokoustarjoiluiksi sekä jälkiruuaksi kahviloihin, ravintoloihin ja hotelleihin.
Ominaisuudet
Tuotekoodi 4983
EAN kpl 6416627149833
Myyntiyksikkö LTK
Kpl/myyntierä 20
EAN me 6416627049836
Me/lava 64
Me/g 2000
Nettosisältö (g/kpl) 100

Ravintoarvot g/100 g valmista tuotetta

Energiaa (kJ/kcal) 1772/423
Rasvaa 27
Tyydyttynyttä rasvaa 11
Hiilihydraattia 42
Sokeria 32
Kuitua 1,2
Proteiinia 2,8
Suolaa 0,6
Säilyvyys valmistuksesta 9 kk
Ruokavaliotieto Gluteeniton

Ainesosalista

kakkupohja (sokeri, rapsiöljy, KANANMUNA, vesi, maissitärkkelys, kaakaojauhe, modifioitu tärkkelys, nostatusaineet (E450, E500, E341), emulgointiaineet (E475, E471, E481), kuivattu glukoosisiirappi, sakeuttamisaine (ksantaani), suola, aromit), täyte (Kasvirasvat ja öljyt (palmu, kookos, rypsi vaihtelevina osuuksina), sokeri, vesi, aprikoosi, glukoosi, muunnettu tärkkelys E1422, suola, hyytelöimisaine (E440), emulgointiaine (E475), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202, E220), aromit, väri (E160a)), kuorrute (sokeri, palmurasva (kovetettu), kookosöljy, kaakao, herajauhe (MAITO), kaakaovoi, emulgointiaineet (E492, E322 SOIJALESITIINI), aromit (mm. vanilja), värit (E171, E172)). Väri E171 jää pois tuotteesta siirtymäajan puitteissa.

Käyttö/valmistusohje

Sulata ja tarjoile. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudestaan.

Säilytysohje

Kypsä pakaste, säilytys -18°C

Alkuperämaa

Suomi

Saatat olla kiinnostunut näistä
  • Mustaherukkaleivos 40 kpl 40g L kypsä pakaste

    Mustaherukkaleivos 40 kpl 40g L kypsä pakaste

    Loppu
    varastosta

  • Tyrnileivos 40 kpl 40g VL kypsä pakaste

    Tyrnileivos 40 kpl 40g VL kypsä pakaste

  • Pieni Sacherleivos G 30x50 g kypsä pakaste

    Pieni Sacherleivos G 30x50 g kypsä pakaste

  • Pieni käpyleivos G L 30 x 50 g kypsä pakaste

    Pieni käpyleivos G L 30 x 50 g kypsä pakaste

Back to top