Avaa valikko Valikko
reuter-stolt.fi/kakut/valmiiksi-leikatut-kakut/suklaafudge-kakku-1500g-leikattu-14-palaan-kypsa-pakaste-2015003

Suklaafudge-kakku 4 kpl 1500g 14 palaa kypsä pakaste

Kuvaus
Näyttävä, sulatettava, korkea suklaakakku.
Ominaisuudet
Tuotekoodi 2015003
Myyntiyksikkö LTK
Kpl/myyntierä 4
EAN me 8591346309961
Me/lava 54
Me/g 1500
Nettosisältö (g/kpl) 1500

Ravintoarvot g/100 g valmista tuotetta

Energiaa (kJ/kcal) 352/1469
Rasvaa 21,7
Tyydyttynyttä rasvaa 5,9
Hiilihydraattia 34,1
Sokeria 20,4
Kuitua 1,5
Proteiinia 5
Suolaa 0,05
Säilyvyys valmistuksesta 365
Säilyvyys sulatuksen/paiston jälkeen 3

Ainesosalista

Pohja 24,8% (sokeri 0,14%, VEHNÄjauho, vähärasvainen kaakaojauho, makea herajauhe, emulgointiaine E471, E481, nostatusaine: E500, E450i, sakeuttamisaine: E466, E412, suola), 7,5%kasvisöljy (rypsi), 5,9% pastöroidut MUNAn valkuaiset, 5,8% vesi, 2,9% KANANMUNA (pastöroidut munan valkuaiset ja keltuaiset E260, E270).Ganache (suklaamassa) 17% KERMA 35% (kerma, stabilointiaine (karrageeni), 17% vaahdotettu kasvisrasvakerma (vesi, kovetettu kasvisöljy (25%), sokeri (12%), MAITOproteiinit, , emulgointiaineet (E472b, E322, E472e), stabilointiaineet (E460, E466, E340), aromi, väri: E160a), 5,3% kermavaahdon sakeuttamisaine (sokeri, kaakao, dekstroosi, gelatiini (eläinperäinen karja), maissitärkkelys, suola), 5,3% vesi, 4,4% sokeri, 4,1 % kaakaojauhe 12%.Tuote voi sisältää jäämiä: MAAPÄHKINÄTUOTTEET, KUIVAT PÄHKINÄT, SEESAMINSIEMENET

Käyttö/valmistusohje

Kypsä pakaste, joka on sulatuksen jälkeen valmista tarjoiltavaksi. Sulatus jääkaapissa n24h. Ei saa sulattaa mikroaaltouunissa. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudestaan.

Säilytysohje

Kypsä pakaste. Säilytä pakasteessa - 18c, säilyvyys 12 kk (max -18°C), sulatettuna 2 päivää ( +8 °C).

Alkuperämaa

Tsekki

Saatat olla kiinnostunut näistä
  • Suklaakakku 4 kpl 1400g 12 palaa kypsä pakaste

    Suklaakakku 4 kpl 1400g 12 palaa kypsä pakaste

  • Valkosuklaakakku 4 kpl 1250g 12 palaa kypsä pakaste

    Valkosuklaakakku 4 kpl 1250g 12 palaa kypsä pakaste

Back to top